Op de Noorderhoeve wonen wij als gezin ten midden van de natuur samen met onze Shar Pei. Onze honden maken bij ons deel uit van ons gezin.
Wij houden zelf van een goed leven. Dit proberen wij ook aan onze Shar Pei te geven. Wij investeren veel in een voor onze Shar Pei zo optimaal mogelijke omgeving. Het kennen van het karakter van iedere Shar Pei is voor ons erg belangrijk. Zo kunnen we iedere hond persoonlijk benaderen. Op het gebied van verzorging proberen we nog iedere dag bij te leren. Onze Shar Pei hebben grote velden en weilanden ter beschikking. Het natuurgebied Loonse en Drunense duinen bevindt zich op loopafstand van ons. Aan de voeding van onze Shar Pei besteden wij veel aandacht. Ze worden dagelijks vers en gevarieerd gevoerd. Een gezonde verantwoorde voeding, veel beweging en geen stress dragen bij aan een goed en gezond leven.
Op medisch gebied wordt onze kennel begeleid door dierenkliniek de Maaspoort te s’Hertogenbosch. Deze kliniek is gespecialiseerd op de Shar-pei, en heeft een grote ervaring met ons ras. Wij kunnen daar altijd voor raad en daad terecht.
Dit waarderen wij zeer, en kunnen deze kliniek iedereen aanbevelen.