Na het overlijden van onze Sharpei Senna hebben wij na 3 maanden besloten weer een Sharpei te willen.
Via dierenkliniek Maaspoort en een bekende zijn wij in contact gekomen met Frank en Brenda van de Noorderhoeve.
Na een afspraak zijn we medio oktober n Tilburg geweest. Na een warm onthaal door Frank en Brenda bleek dit een waar Sharpei Eldorado te zijn waar met liefde en passie over de honden gesproken wordt. Wij hadden geluk er waren nog een paar pasgeboren pups beschikbaar. Wij wilden graag een blauw teefje en dat kon. De definitieve keuze kon later gedaan worden.
In november de keuze gemaakt waarna wij sinds begin december onze Luna kunnen koesteren, een prachtige blauwe Sharpei. Aanhankelijk, lief en een beetje eigenwijs. Een hond zoals we gehoopt hadden. Luna doet het nu we haar 6 weken hebben erg goed, van 4 kilo naar ruim 9 kilo in 6 weken, is sociaal naar andere honden. Ook vanuit dierenkliniek Maaspoort hebben we de complimenten gekregen voor deze leuke en fantastische Sharpei.
Tijdens ons eerste bezoek hebben we het uitgebreid gehad over de voeding van de hond. Onze vorige Sharpei stond op een dieet van hypo allergene brokken ivm eczeem. Frank adviseert geen brokken maar een zelfgemaakte mix van diverse soorten vlees, rijst en groente. Dit zijn wij gaan doen, Luna smult er van en ieder weekend maken wij een aantal porties. Voorlopig gaan wij hiermee door.

Wij zijn buitengewoon tevreden over onze Sharpei en de begeleiding van Frank en Brenda en kunnen de kennel van harte aanbevelen.

Met hartelijke groet

Ruud, Carla en Luna Valentijn

luna   luna1   luna2 luna3                          luna4                               luna5

 

 

Driekwart jaar geleden  terecht gekomen bij Brenda & Frank voor onze eerste Sharpei, tevens onze eerste hond samen. Meteen hadden we een goed gevoel bij dit speelparadijs voor Sharpei’s.
Wauw!! Wat hebben deze mensen een ervaring met Sharpei’s en wat weten ze er veel over! Na een heel goed gesprek en heeeel veel vragen vanuit ons, besloten om het te gaan proberen. Tot op heden dag nog totaal geen spijt gehad van onze Benji. Elke twee weken mochten we komen kijken hoe hij verder groeide. Dit was voor ons erg fijn en hierdoor kregen we al een band met onze Benji. Wij zijn heel goed geïnformeerd en geadviseerd op alle gebieden wat met Sharpei’s te maken heeft! Zo kunnen wij onze Benji zo goed mogelijk opvoeden en weten we hoe we moeten handelen. Maar wat een lief beest, we willen nooit geen ander ras meer!! Onze Benji was zelfs al zindelijk toen we hem mee mochten nemen, zo zie je maar hoeveel aandacht deze hondjes bij jullie krijgen. Chapeau! In onze omgeving komen deze honden bijna tot niet voor, we horen van iedereen wat een mooie hond we hebben en wat die t goed doet met z’n medevriendjes. Wat een top adres zijn jullie!!

Groetjes,
Joey, Paulien en een dikke smakkerd van Benji

benji1 benji  benji3

 

 

 

Na het overlijden van onze blinde Sharpei Dora op 11,5 jarige leeftijd en verhuizing naar huis met een
tuin, wilden wij toch graag weer gaan voor een Sharpei pup.
Verschillende fokkers gebeld en uitgekomen bij de Noorderhoeve.
Op zaterdags vanuit Den Haag hiernaar toe gereden om alleen maar te “kijken” en ons te orienteren
ha ha, dat is mislukt.
Bij aankomst al geweldig om al die mooie sharpeis te zien.
Meteen begroet door een klein zwart sharpeitje van 8 weken, volgens mij was dit Kira.
Allerhartelijkst ontvangen door Frank en Brenda en meteen een hele goede indruk van de manier
waarop hun met de honden omgaan.
Wij wilden graag een teefje en toevallig waren er uit 1 nest nog 2 zwarte teefjes beschikbaar.
Op advies van Brenda, want wij wilden een wat rustiger hondje, gekozen voor onze Ruby die ook toen
wij daar waren af en toe aan het spelen was en verder heel rustig lag te slapen.
Slapen kan ze nog steeds goed, maar spelen en druk doen ook als de beste
We wilden haar eigenlijk al meteen die zaterdag mee naar huis nemen, maar hadden verder nog niets
in huis, dus afgesproken dat we haar een week later kwamen halen.
Na een slapeloze nacht
Frank en Brenda gebeld dat we toch niet langer konden wachten en haar
toen de volgende dag gehaald.
Ruby is een heel lief, eigenwijs en sociaal hondje.
Totaal niet eenkennig naar mensen toe die bij ons thuis komen en naar de mensen die ze ontmoet als
we haar meenemen naar van alles en nog wat.
Alle complimenten voor Frank en Brenda, want als ik zo op face book kijk naar alle andere sharpeitjes
zijn het allemaal gezonde, lieve en sociale beesten.
Ik zal dan ook iedereen aanraden die een sharpei wil om te gaan kijken bij de Noorderhoeve.
Groetjes Peter en Bianca.

ruby                   ruby1           ruby2

 

 

 

Wij waren al een tijdje op zoek naar een peitje en we kwamen deze site tegen wat ons gelijk aansprak.

Oze pup Roxy is nu 12 weken en wij zijn dol gelukkig met haar.

Ze was gelijk zindelijk, ze is heel makkelijk, leuk en een vrolijk hondje, ze is ook al waaks (nu al en dat vinden wij geweldig!) Verder is ze wel heel sociaal naar andere mensen en andere honden.
Wij zijn zeer te vreden over de fokkers Brenda en Frank!
We konden gelijk langs komen toen de pups geboren waren en ze hielden ons altijd op de hoogte.
Het zijn lieve, leuke mensen, je kan altijd bij ze terecht als je vragen hebt of er is iets.
Wij zijn hun heel dankbaar voor alles!!!
Groetjes Barry, Debora en een poot van ons kleine lieve peitje Roxy.
roxi1 roxi2 roxi

Na 11 jaar trotse baasjes te zijn geweest van sharpei Bliksem, wilden we absoluut weer een nieuwe sharpei, omdat we dit ras zo bijzonder, sociaal, lief en een tikkeltje eigenzinnig vinden.

Via internet kwamen we uit bij de Noorderhoeve van Frank en Brenda. Hun omschrijving op internet sprak ons gelijk aan. Toen er een nieuw nestje was geboren mochten we gelijk komen kijken, wat al een heel bijzondere ervaring was. Tijdens ons eerste bezoek bleek alles wat we op internet gelezen hadden helemaal te kloppen. De sharpei’s worden zo liefdevol en huiselijk verzorgd, we waren dan ook meteen verk(n)ocht. Tussendoor mochten we zo vaak komen kijken als we wilden en werden we altijd even vriendelijk ontvangen. Je kan echt alles vragen. Alles werd netjes uitgelegd en ook met het voedingsadvies zijn we hartstikke blij. Ook het papierwerk e.d. is prima in orde, zodat je zeker weet dat je een gezonde pup koopt. Donder was zelfs al zo goed als zindelijk toen we hem ophaalden! Je merkt gewoon aan alles hoe begaan Frank en Brenda met hun honden zijn, en dat geeft ons een prettig gevoel. Inmiddels is onze Donder nu bijna 14 weken en doet het hartstikke goed, we krijgen zoveel liefde van hem en hier heeft zijn goede start bij Frank en Brenda volgens ons ook zeker aan bijgedragen.

donder   donder2    donder1

 

Vorige jaar hebben wij onze Shar Pei Chloe bij Frank & Brenda Aarts in ons hart gesloten. We wilden het liefst meteen twee pups we konden nl niet kiezen. Brenda heeft mij eerlijk en oprecht geadviseerd. Toch bleef het kriebelen en in juni van dit jaar konden wij de prachtige pups niet langer weer staan. Ruby was voor ons de favoriet. Tot op de dag van vandaag behoren wij de gelukkigste Shar Pei bezitters. Mede door Frank en Brenda hebben wij de pijn van het verlies van onze vorige Shar Pei Demi een plek kunnen geven. Iedere dag beginnen met super lieve honden van een geweldige kennel, daar word je toch vrolijk van 💋💋💋Ed & Nelleke de Graaff Guilloud Batenburg 🐶 Chloe & Ruby

ruby              ruby1                         ruby2

Wij hebben onze sharpei 4 jaar geleden gekocht bij de Noorderhoeve en zijn daar heel erg tevreden mee! We hebben een prachtige hond, sociaal, trouw, gezond en een dikke vriend voor onze dochter.
Ook voor de eigenaars van de Noorderhoeve niets dan lof, heel erg lieve mensen die met hart en ziel met de honden bezig zijn (en ook achteraf nog graag een seintje krijgen over hoe het met hen gesteld is). Onze pup was zelfs al zindelijk toen we hem daar gingen halen.
Liesbeth

charlie charlie1 charlie2 charlie3

Drie jaar geleden toen we besloten om een tweede sharpei te kopen bij van de Noorderhoeve terecht gekomen. Gelijk hadden we een hele goede indruk toen we zagen hoe goed de hondjes het bij hun hebben… de liefde, de ruimte die ze hebben en de verzorging! We hebben toen Gravin Chiva van de Noorderhoeve gekocht.
Nu anderhalf jaar geleden moesten we onze eerste sharpei laten inslapen. Vol verdriet Brenda gebeld en we waren dezelfde avond nog welkom om langs te komen.
Jack was een pup van 2-3 weken die we als eerste die avond zagen. Natuurlijk waren we gelijk verliefd en ondanks dat het een speciaaltje van Brenda was mochten wij hem toch reserveren en een aantal weken later komen halen.
Tot op de dag van vandaag nog helemaal verliefd op onze sharpeis. En we kunnen altijd bellen, mailen of langskomen. Voor de gezelligheid of voor vragen het is nooit teveel. Voor ons geen betere fokker van ons favoriete ras

Groetjes guillaume &ingrid en pootjes van Chiva &Jack

Chiva jac1 jacc

Ook wij willen graag een goed woordje doen over sharpeikennel de Noorderhoeve.

Vorig jaar hebben wij onze Guincy (een sharpei van 14 jaar) in moeten laten slapen.
Na niet al te lange tijd vonden wij de Noorderhoeve kennel.
Ik heb contact met ze opgenomen en verteld dat ik nog wist of ik al aan een andere hond toe was.
Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan met de mededeling dat we altijd welkom waren om te komen kijken.
Ja en dan ga je gewoon.
We werden hartelijk ontvangen en tijdens het genot van een kopje koffie konden wij ons verhaal kwijt en kregen we raad als we wat wilden weten.
EN TOEN KREGEN WE DIE KLEINE GERIMPELDE SCHATJES TE ZIEN.
In love natuurlijk.
We gingen voor een blauw teefje, maar die was er niet meer.
Dus even geknuffeld met de overige teefjes maar nee de klik was er niet.
Brenda zei moet je deze is even vasthouden, een echte schat.
to
En ja je ziet het al een heeeeeeeeel grote klik.
Dus wij vielen voor deze knappe zwarte jongen.
Als we iets niet wisten konden we ten alle tijden bellen.

Het beviel ons zo goed dat we nog een tweede sharpei wilden hebben.
Ook hier hebben ze ons weer goede raad gegeven en mochten we veel komen kijken naar het nestje waar onze toekomstige meid bij zou
kunnen zijn. En hier is ze dan onze mooie Izzy.
izz
Beiden zijn nog geen twee jaar en geweldige sociale honden met complimenten van de dierenarts.
Namens ons een echte aanrader die Noorderhoeve sharpei.kennel

izz1

GRAAF MOJO VAN DE NOORDERHOEVE
GRAVIN IZZY-BAILEY VAN DE NOORDERHOEVE

 

Vorig jaar juli hebt ik mijn sharpei diesel in moeten laten slapen had nog 3 honden maar leven was uit huis. Ik zoeken op Internet kwam ik bij Frank en brenda terecht. Op zondag mocht ik gewoon komen en was gelijk verliefd op bhudda toevallig geboren dag nadat ik diesel in had laten slapen . Ging om de week langs belde appte ben daar altijd welkom zijn 2 schatten. Maar zag iedere keer al die geweldige pups op fb voorbijkomen en werd steeds opnieuw verliefd. Wilde ook altijd graag zwarte sharpei bij bhudda was brenda haar advies neem nou een teefje omdat ik al reutje heb ik eigenwijs maar ze had gelijk gelukkig gaat het nu heel goed en heb ik begin juni een teefje uitgezocht kiki. Heb haar nu maand of 3. Het zijn 2 geweldige honden waren allebei al zindelijk. Ben al paar keer langsgeweest en regelmatig app contact . Het zijn 2 geweldige mensen die ook echt verstand van peikes hebben. Kan ze altijd bellen en ben altijd welkom😘😘😘

bu1 bu2 bu3

Wij kochten Zara ongeveer 1 jaar geleden bij Aarts Noorderhoeve; de beste & liefste Sharpei fokkers die wij hebben leren kennen. Wat een lieve mensen, met goeie adviezen (voeding etc.). Niets is te gek, als je een vraag hebt krijg je altijd antwoord. Kortom wij zijn superblij dat we Zara bij jullie vandaan hebben en Purple ook!
Marco & Rianne en onze sharpeitjes Purple & Zara

zar zar1 zar2 zar3

Vorig jaar hebben we besloten om een kameraadje te zoeken voor onze Nero (een Sharpei van 3 jaar). Op zoek gegaan naar een kennel en terecht gekomen bij Noorderhoeve. Na telefonisch contact te hebben gehad met eerst Brenda en daarna met Frank (in verband met advies) toch maar gelijk een afspraak gemaakt om te kijken. Ze hadden op dat moment nog een zwart teefje zitten. Eenmaal aangekomen (samen met Nero, die was ook welkom) en tijdens een bakje koffie werd de kleine meid voorgesteld. En wat denk je, gelijk verliefd. Niet alleen ik, maar ook tussen de pup (Noa) en Nero klikte het meteen. Tja…dan is de keus natuurlijk niet moeilijk meer. In middels is Noa bijna 1 jaar en die 2 zijn echte maatjes.
Als er ooit nog een Sharpei gekocht gaat worden, weet ik in ieder geval waar ik moet zijn. Brenda en Frank, bedankt voor jullie gastvrijheid en betrokkenheid, ook nu nog! Tenminste echte liefhebbers en niet zomaar een fokker. Complimenten!

Hans & Michaël

nero nero2 nero3 nero4

Wij zijn heel blij dat wij ons Ivy bij Brenda en Frank hebben gekocht. Hun sharpeis zijn zo lief, sociaal zo’n knuffelbeestjes toppie.

i i1 i2 i3

 

Begin dit jaar hebben wij onze Sharpei Bruce (10 jaar) moeten laten inslapen. Wij, onze kinderen en onze Sharpei Luna (9 ½ jaar) hebben hier heel veel verdriet van gehad. Eind mei waren we eindelijk zover om een nieuwe pup in ons hart te sluiten. We wilden een betrouwbare fokker en zo kwamen we op de site van Sharpei Kennel Van de Noorderhoeve. Na een telefoontje werden we uitgenodigd om bij Frank en Brenda te gaan kijken naar een 12 dagen oud blauw teefje. We waren meteen verliefd op haar. We zijn elke 2 weken komen knuffelen met onze Nessie. Tussentijds ook vaak appjes met een foto of filmpje ontvangen van Brenda. Nessie mocht tot 12 weken bij Frank en Brenda blijven, zodat wij haar direct na onze reeds geplande vakantie op konden halen. Begin augustus was het eindelijk zover! We hebben een verschrikkelijke lieve, slimme en iets wat koppige Sharpei gekregen waar we allemaal dol op zijn. Luna heeft in Nessie een vriendinnetje gevonden en sinds een hele lange tijd speelt ze weer. Frank en Brenda super bedankt!!!  

 Ralph, Diana, Stijn en Lars van Rooij

DSC09351 DSC09483 DSC09530 DSC09699

 

Na het verlies van onze hond Farah (lang harige Weimaraner), waren we opzoek naar een nieuwe huisgenoot namelijk een blauwe Shar Pei.  Vooral voor onze dochter, omdat zij dit verlies moeilijk kon verwerken.  Zo zijn we terecht gekomen bij onze Shar Pei vrienden van de Noorderhoeve.  Na een telefonisch contact werden we hartelijk onthaalt in Tilburg bij Brenda en Frank.  Dit was een zeer leuke en aangename kennismaking.  We voelden ons onmiddellijk bij hun thuis en zagen ook dat zij voor hun honden leefden, zij komen op de eerste plaats. Onze dochter was helemaal verkocht aan de kleine en grote peitjes.  Enkele weken later mochten we dan uit het nest ééntje gaan kiezen, heerlijk was dat! Het werd een mannetje en ging naar de naam Apache luisteren.  Maar wat duurde de weken lang voor we hem mochten gaan halen.  Tot onze grote dag 14 oktober 2016, de rit naar Tilburg heeft nog nooit zolang geduurd ��.  Thuis aangekomen voelde hij zicht onmiddellijk deel van het gezin! Zo aanhankelijk, zo lief, klein en teder! Onze pup is nu reeds bijna 5 maanden en wat een pracht van een kerel is hij al geworden. Wij zouden iedereen aanraden die een Shar Pei wil om naar de familie Van de Noorderhoeve te gaan, prachtige bloedlijnen, zachte karakters, een aanrader voor iedereen. Ook de familie zelf een super dikke proficiat voor jullie inzet voor deze dieren, je voelt gewoon aan dat jullie leven voor jullie honden. Hier kan je ook nog een aantal foto’s vinden van onze pup

Groetjes vanuit België Fam. Segers – Vandevoorde

apac apac1  apac2  apac3

 

 

Na het overlijden van onze 11 jaar oude Sharpei Igor twee jaar geleden hebben wij lang getwijfeld of we weer zouden beginnen aan een nieuwe pup. Omdat het bloed toch kruipt waar het niet kan en wij zeer gecharmeerd zijn van dit ras zijn we toch weer begonnen met het zoeken naar een goede kennel.

Wij zijn uitgekomen bij Sharpei Kennel van de Noorderhoeve in Tilburg, na telefonisch contact te hebben gehad met Brenda zijn we naar Tilburg gereden om kennis te maken en om te kijken of er een goed gevoel en klik is met de fokker en de kennel. Tijdens de koffie hebben Brenda en Frank hun kennis en passie met ons gedeeld.  Een eerste indruk heb je maar een keer en die was gelijk zeer goed, daarom hebben wij gelijk besloten te kiezen voor een reutje net 9 dagen oud en wij hebben hem de naam Sjaakie gegeven. Met 9 weken hebben wij Sjaakie opgehaald, in de tussenliggende periode hebben wij regelmatig foto’s en filmpjes van Sjaakie gekregen. Wat een fantastisch sociaal hondje. Vanaf dag 1 zindelijk en slaapt alle nachten gewoon door. Een geweldige Pei met een geweldige persoonlijkheid.

Voor Brenda en Frank niet anders dan lof wat een passie en liefde geven zij hun Sharpei’s. Beide bezitten veel kennis en ervaring ik zal daarom ook de van Noorderhoeve willen aanraden aan iedereen die erover denkt om te kiezen voor dit geweldige ras de Sharpei.  

Persoonlijke note: Brenda en Frank ik wil jullie bedanken dat jullie de 1e 9 weken zo goed voor Sjaakie hebben gezorgd.

sja3  sja  sja1  sja2  sja4

 

 

Driekwart jaar geleden via marktplaats terecht gekomen bij Brenda & Frank voor onze eerste Sharpei, tevens onze eerste hond samen. Meteen hadden we een goed gevoel bij dit speelparadijs voor Sharpei’s.
Wauw!! Wat hebben deze mensen een ervaring met Sharpei’s en wat weten ze er veel over! Na een heel goed gesprek en heeeel veel vragen vanuit ons, besloten om het te gaan proberen. Tot op heden dag nog totaal geen spijt gehad van onze Benji. Elke twee weken mochten we komen kijken hoe hij verder groeide. Dit was voor ons erg fijn en hierdoor kregen we al een band met onze Benji. Wij zijn heel goed geïnformeerd en geadviseerd op alle gebieden wat met Sharpei’s te maken heeft! Zo kunnen wij onze Benji zo goed mogelijk opvoeden en weten we hoe we moeten handelen. Maar wat een lief beest, we willen nooit geen ander ras meer!! Onze Benji was zelfs al zindelijk toen we hem mee mochten nemen, zo zie je maar hoeveel aandacht deze hondjes bij jullie krijgen. Chapeau! In onze omgeving komen deze honden bijna tot niet voor, we horen van iedereen wat een mooie hond we hebben en wat die t goed doet met z’n medevriendjes. Wat een top adres zijn jullie!!

Groetjes,
Joey, Paulien en een dikke smakkerd van Benji

image3   image2   image1

 

 

Na het overlijden van onze blinde Sharpei Dora op 11,5 jarige leeftijd en verhuizing naar huis met een tuin, wilden wij toch graag weer gaan voor een Sharpei pup.
Verschillende fokkers gebeld en uitgekomen bij de Noorderhoeve.
Op zaterdags vanuit Den Haag hiernaar toe gereden om alleen maar te “kijken” en ons te orienteren ha ha, dat is mislukt.
Bij aankomst al geweldig om al die mooie sharpeis te zien.
Meteen begroet door een klein zwart sharpeitje van 8 weken, volgens mij was dit Kira.
Allerhartelijkst ontvangen door Frank en Brenda en meteen een hele goede indruk van de manier waarop hun met de honden omgaan.
Wij wilden graag een teefje en toevallig waren er uit 1 nest nog 2 zwarte teefjes beschikbaar.
Op advies van Brenda, want wij wilden een wat rustiger hondje, gekozen voor onze Ruby die ook toen wij daar waren af en toe aan het spelen was en verder heel rustig lag te slapen.
Slapen kan ze nog steeds goed, maar spelen en druk doen ook als de beste
We wilden haar eigenlijk al meteen die zaterdag mee naar huis nemen, maar hadden verder nog niets in huis, dus afgesproken dat we haar een week later kwamen halen.
Na een slapeloze nacht Frank en Brenda gebeld dat we toch niet langer konden wachten en haar toen de volgende dag gehaald.
Ruby is een heel lief, eigenwijs en sociaal hondje.
Totaal niet eenkennig naar mensen toe die bij ons thuis komen en naar de mensen die ze ontmoet als we haar meenemen naar van alles en nog wat.
Alle complimenten voor Frank en Brenda, want als ik zo op face book kijk naar alle andere sharpeitjes
zijn het allemaal gezonde, lieve en sociale beesten.
Ik zal dan ook iedereen aanraden die een sharpei wil om te gaan kijken bij de Noorderhoeve.
Groetjes Peter en Bianca.

20170504_180648  20170414_115552  20170410_145535

 

Wij waren al een tijdje op zoek naar een peitje en we kwamen deze site tegen wat ons gelijk aansprak.

Oze pup Roxy is nu 12 weken en wij zijn dol gelukkig met haar.

Ze was gelijk zindelijk, ze is heel makkelijk, leuk en een vrolijk hondje, ze is ook al waaks (nu al en dat vinden wij geweldig!) Verder is ze wel heel sociaal naar andere mensen en andere honden.
Wij zijn zeer te vreden over de fokkers Brenda en Frank!
We konden gelijk langs komen toen de pups geboren waren en ze hielden ons altijd op de hoogte.
Het zijn lieve, leuke mensen, je kan altijd bij ze terecht als je vragen hebt of er is iets.
Wij zijn hun heel dankbaar voor alles!!!
Groetjes Barry, Debora en een poot van ons kleine lieve peitje Roxy.
20170405_100534img-20170327-wa0002img_20170422_110329_818
Beste Brenda en Frank,
Shar pei was altijd onze droom.Schatig,lief en slimme hond waar over we alleen konde lezen.Januari was “de maand”waar onze droom in werklijkheid is veranderd en onze gezinnetje word groter door een puppy.Op internet hebben we gevonden site Van de Noorderhoeve Sharpei met alle verhalen en we wisten gelijk dat daar onze vriendje is.Keertje gebeld met Frank en we krijgen te horen dat ze nog 1 puppy hadden ,onze Koekie dus! 2 weken later konden we Koekie gaan kijken (langste 2 weken ooit!) Echte schatje, vol met rimpels en groene oogjes.Kinderen waren ook super blij met Koekie en wouden ze niet naar huis zonder haar.Na lange 4 weken mocht ze mee!
Frank en Brenda zijn mensen met passie,goede zorg en advies wat is beste voor onze Koekie.Kan je altijd bellen en alles vragen 24/7…
We zijn blij dat we julie site kunnen vinden.Nu zijn we met zn 5en en nu pas onze huis is volledig vol.
Bedankt voor alles!!!!!!!!
Met vriendelijke groeten,
Peter, Aneta, Lily, Nicky en naturlijk Koekie
img-20170420-wa0005img-20170420-wa0004img-20170420-wa0003img-20170420-wa0001
20170416_164130_004_0120170415_180545_004_01

Na het verlies van onze eerste grote liefde Boja zijn we op zoek gegaan naar een nieuw peitje.

Na wat speurwerk via internet kwamen we terecht bij Brenda en Frank.
Aanvankelijk gingen we voor een teefje maar deze was niet meer beschikbaar.
Toch een afspraak gemaakt om met mijn gezin te kijken naar een pasgeboren nestje.
Met open armen werden wij ontvangen. De kleine peitjes waren ontzettend schattig, maar een echte klik
was er niet tot Brenda zei: “Ik heb er 1 die echt bij jullie past”. Daar kwam onze nieuwe liefde Luka aan.
Op slag verliefd….nu ruim een jaar verder nog even verliefd als toen.
Onvoorwaardelijke liefde en trouw voor ons maar zeker ook voor mijn 2 kinderen.
Als een echte speelkameraad en kroelbeer gaan ze met hem door het leven.
Brenda en Frank ontzettend bedankt dat jullie Luka aan ons voorgesteld hebben en zeker ook voor alle adviezen en
nazorg die we tot op de dag van vandaag mogen ontyvangen.
groetjes Danny, Sharon, Dion en Mika
en een pootje van Luka

SONY DSC  17434545_1345746188797472_5441297135029550306_o  15871733_1271808056191286_1756596397691744106_n  SONY DSC

 

 

Beste Brenda en Frank,

Allereerst willen wij jullie heel erg bedanken voor de mooie en lieve Sharpei die wij hebben: Noura. Noura is sinds september bij ons en wij zijn nog steeds dolgelukkig met haar. Het is een slimme maar ook hele lieve hond. Daarnaast willen wij jullie complimenteren. Overal waar wij met Noura komen horen wij: ´wat een mooie Sharpei en wat een aparte kleur´. Noura is nu bijna 6 maanden oud en alles gaat gelukkig goed met haar. Brenda en Frank hartstikke bedankt voor onze lieve Noura maar ook voor de fijne gesprekken/services. Jullie hebben ons altijd geholpen en geïnformeerd als wij vragen hadden en dat vonden wij erg fijn.

Groetjes,

Mandy en Jasper

noura  noura1  noura2 noura3

 

 

Ná enig speurwerk op het internet zijn wij terechtgekomen op de site van Sharpei kennel Van de Noordehoeve. Na een uitgebreid telefoongesprek zijn we langs gegaan en hebben we onder het genot van een kop koffie kennis gemaakt met de kennelhouders Frank en Brenda. Deze super vriendelijke mensen hebben ons alle ins en outs over de Sharpei verteld.

Na het zien van de schattige pups waren wij verliefd en hebben we unaniem besloten ervoor te gaan. Het fijne van Frank en Brenda is dat je met al jouw vragen terecht kan, ze weten alles van de Sharpei en kunnen op medisch gebied advies geven. Dat geeft een vertrouwt gevoel.

Wij sturen Frank en Brenda zo nu en dan een fotootje en bellen wanneer nodig. Zo betrokken zijn zij en zo goed zijn zij voor alle honden. Onze Sharpei genaamd Baco is gezond, groeit goed en ziet er beeldschoon uit. Hij is lief, luistert goed en knuffelt super graag. Echt we hadden geen betere hond kunnen hebben, en dat alles dankzij Sharpei kennel Van de Noorderhoeve. Echt een aanrader!!!

baco    baco1    baco2    baco3 baco4